Esittely

Lähdemme 01.10.2022 lauantaina klo 7.00 Rauman linja-autoasemalta ja ajamme Porin matkakeskuksen kautta kohti Kristiinankaupunkia (kahvitauko matkalla). Kristiinankaupungissa järjestettävät Mikkelinmarkkinat on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista markkina tapahtumista maassamme ja ne on järjestetty jo vuodesta 1783 asti. Markkinoille osallistuu myyjiä ympäri Suomea ja pääsemme kokemaan näiden Wanhanajan toripäivien tunnelman kaupungin upeassa miljöössä. Vietettyämme parin tunnin ajan markkinahumussa, jatkamme oppaamme johdolla kaupunkikierrokselle.


Tutustumme tähän idylliseen rantakaupunkiin ja sen historialliseen puutalomiljööseen, josta löytyy mm. yksi Suomen kapeimmista kujista, Kissanpiiskaajankuja, komea raatihuone kellotorneineen, näyttävä Myllykallio ja historialliset tullituvat. Vierailemme myös kaupungin yhdessä merkittävimmistä nähtävyyksistä, 1700-luvulla rakennetussa Ulrika Eleonoran historiallisesti vaikuttavassa puukirkossa. Kaupunkikierroksen jälkeen on vuorossa todellinen elämyskohde, kun saamme nauttia kuuluisan lounaan kansainvälisestikin tunnetussa Lind ́s Kökin kasvihuoneravintolan trooppisessa ympäristössä Närpiössä.

Lounaan jälkeen vierailemme Richard Siggin kasvihuoneella, jossa talon isäntä tutustuttaa meidät kasvihuonetuotantoon. Kasvihuoneelta voi myös ostaa tilan tuotteita mukaan. Närpiössä tutustumme vielä oppaamme johdolla keskiaikaiseen kivikirkkoon ja sen ympäristöön. Kirkon lähiympäristön pitkät, 150 tallia käsittävät kirkkotallirivit, lainamakasiinit, pitäjäntupa sekä pappila, tekevät alueesta ainutlaatuisen historiallisen kirkkomiljöön. Närpiöstä jatkamme idylliseen, Suomen pienimpään kaupunkiin, Kaskisiin, jossa tutustumme opastetulla kaupunki-kierroksella mm. vanhaan kaupunkiin, persoonalliseen satama-alueeseen ja käymme tutustumassa tunnetussa Murrayn savipajassa.

Kaskisista palaamme Kristiinankaupunkiin, jossa vierailemme tunnelmallisessa Lebellin kauppiaantalon museossa, jossa nautimme maukkaat iltapäiväkahvit.
Paluumatkan ajamme tuttua reittiä Porin kautta Raumalle, jonne saavumme noin klo 20.45


Retken hinta on 90 €/hlö.


Hintaan sisältyy bussimatkat, laadukas lounas kasvihuoneravintola Lind ́s Kökissä, vierailukohteiden sisäänpääsymaksut, iltapäiväkahvit Lebellin talolla sekä oppaan palvelut matkan aikana.

Mukaan mahtuu 50 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Ilmoittautumiset ja maksut myös www.lyttylänliikenne.fi / matkat

Sitovat ilmoittautumiset ja maksut 27.9.2022 mennessä

Lyttylän Liikenteen tilille FI31 5700 8120 3041 70 tai pankkikorttimaksu suoraan kuljettajalle matkapäivänä.

Puhelin varaukset
Arja Sjöblom, p. 044 559 9591 tai Miikka Sjöblom, P. 044 559 9602

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, joiden lisäksi on Lyttylän Liikenne Oy.n omat ehdot, koskien matkavarausten peruuttamista.

Kotimaan päivämatkat:

  • 14 vuorokautta ennen matkaa ei tule peruutuskuluja.
  • 13-7 vuorokautta ennen matkaa peruutuskulut ovat 10% matkan hinnasta.
  • 6-3 vuorokautta ennen matkaa peruutuskulut ovat 50% matkan hinnasta
  • Alle kolme vuorokautta ennen matkaa peruutuskulut ovat 100% matkan hinnasta

MIKKELINMARKKINAT KRISTIINANKAUPUNGISSA SEKÄ RANNIKKOKAUPUNGIT NÄRPIÖ JA KASKINEN lauantaina 1.10.2022 Raumalta klo 07:00 ja Porista klo 07:45

90,00  sis. alv.

Toivottu joka syksyinen suosikkiretki toteutuu tänäkin vuonna. Kolme kiehtovaa rantakaupunkia ja kuuluisat Mikkelinmarkkinat Kristiinankaupungissa

MATKA LOPPUUNMYYTY

Ei paikkoja jäjellä
Tiedustele peruutuspaikkoja
Soita...
tai jätä yhteydenottopyyntö:

Yksityiskohdat

Lähtö: 01.10.2022 07:00
Rauman linja-autoasema klo 07:00 Porin matkakeskus klo 07:45

Saapuminen: 01.10.2022 20:45
Porin matkakeskus klo 20:00 Rauman linja-autoasema 20:45