Esittely

Tapion Lankakauppa on perustettu vuonna 2003. Liike sijaitsee Etelä-pohjanmaalla Kauhajoen Päntäneellä yli 800m2 tiloissa, joka on Suomen suurimpia lankakauppoja. Lankakauppa on erikoistunut käsityölankoihin, hyllyssä on tälläkin hetkellä yli 100 000 kerää käsityölankoja, sekä kotimaan että ulkomaiden parhaat lankamerkit. Matonkuteita ja ontelokuteita on runsas valikoima. Myös neulepuikot, koukut ja muut käsityötarvikkeet löytyy meiltä. Edullinen ostospaikka Etelä-Pohjanmaalla.

Keskisen Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Sen välitöntä tunnelmaa, uskomattomia yksityiskohtia ja yllättäviä kohtaamisia on mahdotonta kuvata sanoin – ne on koettava henkilökohtaisesti.

Kyläkauppa on koko kansan viihtymiskeskus, jossa ihmiset ikään katsomatta viettävät aikaansa, tapaavat tuttuja ja nauttivat tunnelmasta. Kyläkaupassa on kiinnitetty erityistä huomiota elämyksellisyyteen ja viihtyvyyteen – ostettavaa, katsottavaa ja tekemistä on siis koko perheelle vauvasta vaariin.

Kyläkaupan Tavarapuoti on koko perheen ostosparatiisi, jonka valikoimissa on yli 250 000 erilaista tuotetta. Suomen onnistunein valikoima on tehty asiakkaiden toiveiden mukaan. Myynnissä ovat kaikki toivotuimmat koti- ja ulkomaiset huippumerkit.

Juustokellari-myymälästä löytyvät Juustoportin uutuudet ja klassikot. Pitkä juustotiski tarjoaa monenlaisia makuelämyksiä kotiin vietäväksi. Juustoportin omien tuotteiden lisäksi myymälässä on tärkeimmät päivittäistavarat, kotimaisten pienten tuottajien erikoistuotteita unohtamatta. Saman katon alla kannattaa asioida myös Pentikissä ja Muotikulmassa.

Matkaohjelma

Lähdemme Rauman linja-autoasemalta klo 06:45 Porin matkakeskuksen klo 07:30 kautta kohti Etelä-Pohjanmaata Päntäneen kylää. Matkalla nautimme munkkikahvit Lankosken Kahvila-Ravintola Köffissä. Päntäneellä vierailemme Suomen suurimmista lankakaupoista Tapion Lankakaupalla. Puodin yli 800m2 tiloissa on tälläkin hetkellä yli 80 000 kerää käsityölankoja, sekä kotimaan että ulkomaiden parhaat lankamerkit. Itse Tapio on laatinut ryhmälle mukavia ostostarjouksia vierailupäivälle. Vierailuaika Tapion Lankakaupassa noin yksi tunti. 

Lankakaupan jälkeen suuntaamme bussimme kohti Tuuria. Tuurissa Keskisen kyläkaupalla meitä odottaa kyläkauppaesittely bussilla ajaen. Esittelyssä kerrotaan mm. kyläkaupan historiasta, nykypäivästä ja hieman myös tulevaisuudesta. Ravintola Onnenkivessä meille on tarjolla päivän lounas. Lounaalla voit käydä omatoimisesti ostosten lomassa. Kotimatkalle Tuurin kyläkaupalta lähdemme klo 16:00 Jalasjärven kautta. Pistäydymme vielä matkalla Korpelan tehtaanmyymälässä sekä Jalasjärven Juustoportissa. Juustoportissa voit vielä tehdä ostoksia monipuolisesta juustovalikoimasta tai vaikkapa pistäytyä Pentikin laadukkaassa myymälässä. Juustoportin jälkeen ajamme suoraan Porin kautta Raumalla. Porissa olemme noin klo 19:45 ja Raumalla noin klo 20:30. Paluuajat ovat suuntaa antavia. 

Matkan hinta on 60 € / hlö

Hintaan sisältyy bussimatkat, munkkikahvit Kahvila Köffissä, Keskisen kyläkauppaesittely bussissa sekä lounas Onnenkivi lounasravintolassa kyläkaupalla.

Sitovat ilmoittautumiset 17.10.2021 mennessä www.lyttylanliikenne.fi

Puhelin varaukset Arja Sjöblom 044 55 99 591 tai Miikka Sjöblom 044 55 99 602

Maksut Lyttylän Liikenteen tilille: FI31 5700 8120 3041 70 tai maksu suoraan kuljettajalle käteisenä tasarahana. Myös pankkikorttimaksu onnistuu kuljettajalle.

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, joiden lisäksi on Lyttylän Liikenne Oy:n omat ehdot, koskien matkavarausten peruuttamista

Kotimaan päivämatkat:

  • 14 vuorokautta ennen matkaa ei tule peruutuskuluja.
  • 13-7 vuorokautta ennen matkaa peruutuskulut ovat 10% matkan hinnasta.
  • 6-3 vuorokautta ennen matkaa peruutuskulut ovat 50% matkan hinnasta
  • Alle kolme vuorokautta ennen matkaa peruutuskulut ovat 100% matkan hinnasta.

Valmisryhmien matkat:

  • Aina erillisen sopimuksen mukaan, riippuen matkasta ja matka-ajasta.

TOIVEMATKA TAPION LANKAKAUPPA, KESKISEN KYLÄKAUPPA SEKÄ JUUSTOPORTTI 21.10.2021 torstai

60,00  sis. alv.

TODELLISTEN SHOPPAILIJOIDEN TOIVERETKI

Paikkoja jäljellä

Yksityiskohdat

Lähtö: 21.10.2021 06:45
Rauman linja-autoasema Klo 6:45 ja Porista 7:30

Välietapit
21.10. 07:30
Porin matkakeskus tilausajolaituri n:ro 8

Saapuminen: 21.10.2021 20:45
Porin matkakeskus n. klo 20:00ja Rauman linja-autoasema n. klo 20:45